Beoordelingen van Cafetaria It Snackhûs Wommels

Recente recensies van Cafetaria It Snackhûs Wommels

5 sterren na 178 reviews

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijk personeel en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat die wij hadden was te lang door gebakken. Daardoor erg hard. Dus vandaag niet tevreden.!! De snacks die we er bij hadden besteld waren prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bami schijf was VEEL te PITTIG , weggegooid, verder waren zeer tevreden!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De pollo was lekker, de patat was opgebakken, hard en aangebrand. De kapsalon: de shoarma was lekker, de groente niet lekker, heel klein stukje kaas en de patat was opgebakken, hard en aangebrand

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer de pindasaus was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog niet eerder gehad, maar de patatjes waren niet heel lekker. Het was net of ze voor de tweede keer waren gebakken. Er was kleurverschil, en dls te krokant. Hopelijk Vlgd keer weer lekker als vanouds

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar helaas miste de helft van de Italiaanse bol bij de Italiaanse bol kip döner… Omdat we wat verder weg wonen, zijn we niet teruggereden, maar €6,75 voor een half broodje is dan wel wat aan de prijs.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Hadden een grote beker mayonaise besteld maar kregen een kleine beker mayonaise En de vorige keer was dit met de pindasaus het geval

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen en ondanks de drukte niet lang hoeven te wachten.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was goed en op tijd klaar.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super klantvriendelijk en eten was op de afgesproken tijd klaar

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Had aangegeven om bij de tortilla's geen rauwkost te doen maar het zat er toch op.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een verbetering t.o.v. de oude eigenaren. Vriendelijk personeel en prima eten! Broodje krokante kipburger is een aanrader.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Hearlik iten

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De Maffia burger, verrasend lekker. Voor herhaling vatbaar..

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet. En dit was ook niet de eerste keer. De eerste keer hebben we geen actie ondernomen omdat alleen de pindasaus ontbrak. Nu ontbrak er echter het eten van 1 persoon. Gebeld en er weer heen gereden om het op te halen. Als tegemoetkoming kregen we ijs aangeboden. Dat was dan weer prima.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat polo! Aanrader!!! Heerlijk, maar veel te veel.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Zelf tijd regelen en stond op afgesproken tij klaar. Prima

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect en heerlijk gegeten

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Maffia burger viel goed in de smaak!

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de zoveelste keer te laat, terwel het de eerste bestelling was van de dag en er verder geen klanten waren, en voor de 4de x op rij een zwarte aangebrande berenhap

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker broodje beenham gehad. 👌 Mag vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig en makkelijk om te bestellen en te betalen. Staat klaar bij binnenkomst, en ook nog heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, goede kwaliteit en royale porties patat.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

We ha lekker iten!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, het broodje beenham(broodje van de week) mag van ons in het standaard assortiment echt heerlijk.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, patat lekker doorgebakken en de kaas goed gesmolten

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en genoeg voor iedereen. Voor de jarige zat er een leuke verrassing bij. Top en weer bedankt

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker keurig verzorgd

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten 👍🏻

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

super! alleen mag de friet wat meer kleur!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Een aanrader de patat-pollo

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. De bestelling was op tijd klaar en de temperatuur ook goed bij thuiskomst.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top goed verzorgd en heerlijk gegeten

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer prima 👍🏻

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker, miste alleen de knoflooksaus die ik had besteld ,verder heel tevreden,was klaar op de gereserveerde tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas miste de knoflook en shoarma saus bij het Pita broodje...

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Ook lekkere sauzen.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was bleek, pindasaus zat weinig smaak aan

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Excuses, hadden we de patat iets langer moeten bakken. We gebruiken de pindasaus van Fano, dus helaas is dat een kwestie van smaak. Deze wordt in onze beleving juist erg goed ontvangen.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was lekker krokant. Chilli Cheese burger was erg lekker, maar ook erg pittig. Kroepia had weinig smaak en ik miste de inhoud van de loempia. Het was nasi, met erom heen het jasje van een loempia. Kipnuggets waren droog en weinig smaak.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en royale porties. Vriendelijk personeel en netjes op tijd klaar. Top!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlyk

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer dikke prima👍🏻

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Tijdig besteld en precies op afgesproken tijd gereed. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, op tijd en smaakt uitstekend!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker allemaal!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Online een bestelling geplaatst en betaald. Bestelling stond op afgesproken tijd klaar. Personeel zeer vriendelijk ondanks de vele bestellingen die er waren. Het eten was heerlijk!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, genoeg. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker iten, goeie service!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat shoarma, grote hoeveelheid shoarma en patat. En nog lekkere rauwkost. (Alleen zou ik het wel apart van de patat/shoarma reserveren, vind ik persoonlijk lekkerder)

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service en de zaak is echt super schoon!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke milkshake! De berehap was goed warm en zeer goed van smaak. Pindasaus was ook goed warm. Pieter, king van de bakplaat, had het keurig voor elkaar!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig online besteld en betaald. Alles stond op de afgesproken tijd klaar. Alleen maar smakelijk geluiden gehoord van onze oude en jonge gasten. Doen we de volgende keer weer!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was voortreffelijk! Ruim voldoende en prima van kwaliteit!👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima voorelkaar. Heel lekker. Ideaal zo bestellen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker! Kids ook blij met de box en de verrassing. Niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

It wie hearlik. En wat in team ha jim dêr stean. En de sfeer is top.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Bedankt!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal top! Heerlijk gegeten

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Patatje pollo was super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hamburger classic was heerlijk. Maar zoek aub andere shoarma

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Ik stuur je even een mailtje om meer info te vragen over wat je precies bedoelt. (update) We hebben ondertussen contact gehad en zoals je in de mail aangeeft: kwestie van smaak. Helaas is dat met alles zo, zoveel mensen / zoveel smaken. Gelukkig hebben we een breed assortiment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig verzorgd en op tijd. Snacks prima, alleen de berehap was niet goed warm van binnen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Even een lekker snackje tussendoor, was een lekkere saté kroket met een vers broodje. Kleinzoon heeft gesmuld van de frikandel. Aardig personeel! ;-)

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal top! Heerlijk gegeten.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, alles smaakte goed.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde alleen de pinda saus was nagenoeg koud dat moet neter

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed warm en smakelijk

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Super service. Komme gau wer

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kan er een keuze komen om de patat bij de shoarma los te krijgen. Patat was bleek en was slappe hap. Wij zijn gek op frikandel speciaal. Maar dit zijn niet onze frikandellen, helft is naar de container gegaan.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Hallo, nee helaas...die keuze kunnen we niet als optie doen. Wij moeten er beter op letten dat de patat goed doorbakken is, excuses dat dit niet het geval was. En wat de frikandellen betreft, van dit product gebruiken wij één van de meest verkochte merken in de cafetariabranche, de bikfrik van Van Lieshout. Dus dit is een kwestie van smaak...

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Werd goed geholpen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De grote plakken kaas op de nachos werden wat minder beoordeeld, leken thuis wel plakken plastic

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie. Helaas lijkt dat al snel zo bij kaas natuurlijk. We hebben diverse tests gedaan met plakken kaas en geraspte kaas en toen besloten met plakken te werken, ook op advies van collega's. We hebben dit zojuist nogmaals gedaan en hebben nu dan maar besloten om met zowel plakken als geraspte kaas te gaan werken. Dit gaf eerst de voorkeur niet, om een extra handeling te besparen. Maar vanaf nu gaat er geraspte kaas over de nacho's zodat het er beter tussen valt.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op zich prima, de nieuwe plate was heerlijk, alleen klopte de bestelling niet, ipv een gewone patat fracho, kregen we een vega en dat is voor een vleesliefhebber wel een beetje teleurstellend.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! Excuses excuses excuses, bon niet goed gelezen. Mijn eigen fout! Ik stuur je nog even een mailtje.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima goeie service,goed vlees!! Wij hadden patat sfoofvlees en broodje hamburger,zeer goed,stoofvlees goed,maar pittig genoeg,succes met jullie mooie zaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt zo lekker.. het smaakte echt goed ja top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk maar moest kwartier op bestelling wachten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kapsalon, heerlijke huisgemaakte berehap en een lekkere milkshake als toetje. Vriendelijk personeel, alles keurig ingepakt en prima voor elkaar! Ik kom zeker terug.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren heel tevreden over de bestelling en doen dit vast vaker.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hearlik iten. Precies op ôfsprutsen tiid. Prachtig systeem sa via overzichtelijke/ dúdlike app en ideal beteljen. Suk6 fieders.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoon vond het geen lekkere kaas op de kapsalon. Milkshake werd te melkachtig gevonden ipv ijs. Overige eten smaakte goed en was goed warm. Komen weer eens bestellen.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! Ik heb me voor de opening natuurlijk verdiept in welke kaas voor de kapsalon te gebruiken. Heb her en der rondgevraagd en met leveranciers gesproken, bijna overal wordt gewerkt met dezelfde kaas die wij ook gebruiken nu. Dus ik kan je er geen antwoord op geven, misschien toch kwestie van smaak? Ik weet het helaas niet, maar zal er nog eens onderzoek naar doen. En wat de milkshake betreft, dat komt door de tijd die tussen het maken en het nuttigen zit. Wij bereiden de milkshake zo kort mogelijk voor het afhalen, maar daarna stijgt natuurlijk snel de temperatuur van deze shake en wordt deze vloeibaarder. Dat is onontkoombaar. Daarom raden wij de klanten ook af de milkshake in de snacktas te zetten, wat helaas wel vaak gedaan wordt ivm het draaggemak. Wij zetten ze er altijd los bij in een draagtray. Dus daar kan ik helaas niks aan veranderen, dat is het nadeel van wat afhaal met de kwaliteit doet...

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Aanwinst voor Wommels!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat groot en 2 frikadellen waren goed. Patat Pollo was ook lekker, maar de kapsalon shoarma was echt niet lekker. Taaie harde grote stukken rauwkost (kool) taai, stuk smakeloos kaas en er zat geen smaak aan de shoarma. Heel erg jammer.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Oww dit is niet best om te lezen. Dan moet er een 'miszakje' tussen gezeten hebben. Ik laat de shoarma bij een slager maken en portioneren... Ik zal het even checken of alles wel juist gekruid is. En de kaas...we gebruiken plakken jong belegen kaas, dus ik kan helaas niet zeggen waardoor dit smakeloos was... Excuses voor dit ongemak. Op de pollo zat dezelfde soort kaas.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar, keurig verpakt, nog prima warm bij thuiskomst en lekker gegeten!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De patatje fracho vega was lekker en goed gevuld. Maar de kaas vond ik tegen vallen, die was niet overal goed gesmolten. Persoonlijk vind ik geraspte kaas lekkerder hierbij.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! Net te vroeg uit de oven gehaald, excuses! We gebruiken plakken kaas omdat die sneller gesmolten zijn, de geraspte duurt te lang...

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers en zeer vriendelijk personeel, complimenten voor de nieuwe eigenaar. Aanwinst voor Wommels!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er kaas op een broodje noord zit terwijl dit niet op menukaart staat. Voor iemand die geen kaas eet,niet prettig. Verder prima!

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Oeps excuses voor dit ongemak, foutje in de website! Er zit inderdaad kaas op dit broodje. Ik heb het direct gewijzigd op de site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere berehap. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk...en precies de juiste tijd.. goede service..leuk personeel.. gewoon top

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We ha lekkere patat iten juster. We fûnen de sipels fan de berehap iets te rauw. En de berehap wie yn fergelyk mei de patat net sa waarm mear. Online bestelle én betelje is top!!

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Tige tank foar dyn reaksje! We sille better op de sipels en de temperatuur fan de berehap lette!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerder al eens kapsalon hier besteld wat niet aan onze verwachting voldeed , nu patatje stoofvlees, deze krijgt echt een 10 met een griffel , heerlijk.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! En het was veel! Super grote hamburger speciaal.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten top snackbar

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mayonaise vonden wij iets zurig. De frikandellen waren niet netjes opgemaakt, iets rommelig. Verder qua smaak prima.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! Wij gebruiken de fritessaus 35% van Oliehoorn, de meest gebruikte fritessaus in de horeca met 35% oliepercentage, een wat vollere en romige fritessaus. Dus denk helaas dat het een kwestie van smaak is... En wat de frikandellen betreft; gaan we op letten!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Kids boxen vielen ook erg goed in de smaak!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Misschien een tip .. voordat de folie op de kapsalon gaat een kartonnetje leggen. Nu zat veel van de kaas op de folie geplakt. Zonde nou 😉

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Gaan we mee aan de slag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

At de patat en snacks de kwaliteit fan in geweldich farsk miel ha, dan is de namme snackhûs op syn plak. Gean sa troch! Topperdetop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker gegeten, ruime porties. handig bestelsysteem, was precies op tijd klaar.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Eten stond klaar op besproken tijd. Eten was prima. Handig om via internet te bestellen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Bedankt voor het lekkere eten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en eten! Een aanwinst voor het dorp!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was werkelijk heeeerlijk, portiegrootte dikke prima. Wachttijd wel iets aan de lange kant maar dat zal een kwestie zijn van ervaring opdoen om het iets beter te timen, maar het was het wachten zeker waard! Tot volgende keer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers, patat mag wat verder doorgebakken.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering, lekker eten en veel keus! een aanwinst voor Womels

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snackjes en alles top voor mekaar

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Erg tevreden!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De berehapbwas heerlijk, net als de kaas ricula kroket. Patat weer erg lekker en de rest ook! Toppie

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel en goede service!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Moai dit "it Snackhûs" wer iepen is. It smakke geweldich.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel veel keus, online de bestelling geplaatst, vriendelijk geholpen, maar vooral lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Kapsalon aan de dure kant, zeker als de verhouding patat/vlees 70/30 is, terwijl dat bij de meeste snackbars eerder anderdom is: 30% patat / 70% vlees Verders prima website en eten

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! Voor de kip doner gebruiken wij porties van 200 gram, dat is voor kip doner en shoarma een gebruikelijke hoeveelheid. Dit is vooraf geportioneerd, waardoor het altijd evenveel zal zijn. De shoarma is zelfs nog een eurootje duurder, omdat wij daarvoor maar liefst 250 gram gebruiken... :) Deze portionering moest ik speciaal aanvragen, dit gebruikt bijna niemand. Groeten Jolanda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van jullie snack!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website. Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Bij afhalen was het goed geregeld. Vriendelijk geholpen. En tenslotte het eten was kwalitatief goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en keurige bediening de kwaliteit van de patat was niet goed vanwege de drukte misschien te haastig?het geheel was niet goed doorbakken wat we niet van jullie zijn gewend(dielhus)

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:In de enorme drukte deze eerste week te haastig denk ik ja, opgejaagd door de grote hoeveelheid bestellingen. We gaan er mee aan de slag dat dit niet weer gebeurt! Groeten Jolanda

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, allen de patat mag iets bruiner.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van de snack en patat. De pindasaus viel bij ons erg in de smaak.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ge-wel-dig! Een dikke 10!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Patatje Pollo heerlijk! Broodje het Noord is nog niet écht zoals het vertrouwde broodje het Noord... Patat over het algemeen misschien nog iets langer bakken voor een bruiner kleurtje. Maar goed gegeten en top service in deze eerste week al!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer geslaagde eerste keer online bestellen, ophalen en lekker snacken thuis! Superidee👍

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw wat een keus en wat was het lekker.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Portie patat voor 2 personen besteld. Heerlijke patat en goede portie! De berenhap die we erbij hadden was niet zoals we gewend zijn, zat filodeeg ofzo omheen. Jammer. Verder dikke prima

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! We gaan er mee aan de slag de berehappen zelf te maken! Groeten Jolanda

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Fijn dat we weer patat kunnen krijgen in Wommels! Weer een aanwinst voor Wommels!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, makkelijk online besteld zodat je niet hoeft te wachten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed voor elkaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit natuurlijk goed zoals verwacht en klaar volgens afspraak!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service! Ideaal met het online bestellen en het eten was heerlijk!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker patatje! Hele goede bediening, super!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen ging prima. Bediening was top. De kapsalon kip doner kan nog niet tippen aan die van de tramhalte in Bolsward.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Locatie en het eten zag er netjes en verzorgd uit, zo ook het personeel. Ideaal het online bestellen en betalen en dan ook nog een mail krijgen dat de bestelling 10 minuten later klaar is. Sta je daar ook niet onnodig te wachten. Jammer dat er geen rasppatat is, aldus de kids.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Hoi! We kunnen met 2 grote patatfrituren de vraag naar patat nauwelijks aan, dus raspatat kan er niet bij. Misschien ooit! Dan moet de bakwand eerst vergroot worden :) Groeten Jolanda

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit Prima geregeld

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Lekkere patat, broodje gezond en shoarma. Zeer leuke box voor de kids met speelgoed. Top geregeld. We komen snel weer even weer lekkers bestellen!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk bami blok en andere snacks, krokante patat, niet vet, goeie saté saus en dus lekker gegeten. Online bestellen en betalen is ideaal. ;-)

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesnackt! Porties waren ruim. Verse groente. Verse broodjes. Mooi goudbruin krokant patat. Geen vette vingers. Fijn dat er weer een Cafetaria in Wommels is. Ga zo door!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Maar jammer dat de beloofde rauwkost er niet bij was..

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Hoi, zal niet weer gebeuren! Ik heb natuurlijk zelf alle gerechten in het hoofd hoe ik het wil, was de eerste dagen even goed de meiden in de gaten houden en instrueren, helaas eentje tussendoor geglipt. Excuses! Groeten Jolanda

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Potverdikkie dikke prima!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Aanrader eindelijk een goede snackbar in het dorp. En fijn dat je online kan bestellen en betalen!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat! Ook de kapsalon shoarma met de knoflooksaus zeer geslaagd. Het stoofvlees is smaakvol, maar helaas niet smeuïg.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn wij zeer teleurgesteld dat er geen gebakken uien bij de hamburger-speciaal (broodje Noard) waren. In plaats hiervan wel gedroogde uien uit een potje. Bij de patat-stoofvlees was het stoofvlees nogal droog en veel te scherp gekruid. Bovendien zat de mayonaise er niet bij.

Reactie van Cafetaria It Snackhûs:Dank voor je reactie! In de opzet die ik van de vorige eigenaren heb gehad stonden er geen gebakken uien bij het broodje 't Noard, en wel die gedroogde gebakken uitjes. Dus ik weet niet hoe dat zit. Mogelijk zal de opbouw anders zijn, maar in principe moeten de ingrediënten kloppen. De mayonaise is vergeten, excuses, zal niet weer gebeuren! En ja de stoof, kwestie van smaak. Hij is niet heel vochtig omdat anders de patat heel week wordt. Groeten Jolanda

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebestellen en ophalen verliep prima oom fijne manier om te bestellen. Goede website

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen, halen, op tijd alles klaar, heerlijk gegeten 👍👍

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top. Stond op tijd klaar en lekker.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de site gemakkelijk eten besteld. Toen ik het kwam halen stond mijn bestelling klaar. Personeel was heel vriendelijk. De patat was perfect. De speciale hamburger speciaal was ook heerlijk. Echt een aanrader! Aanwinst voor Wommels